Reacties

Tijdens het participatietraject voor Gebiedsvisie Driebergen-Zeist halen wij reacties op van inwoners, ondernemers, gebiedseigenaren, verenigingen, scholen, de provincie, semi-overheidsorganisaties, en toekomstige bewoners en ondernemers. Op deze pagina plaatsen wij verslagen over alle opgehaalde informatie en presentaties van bijeenkomsten. Deze pagina wordt tijdens het participatietraject verder aangevuld.

Straatgesprekken

Tijdens het eerste moment om mee te denken op 1 en 2 maart spraken we ruim honderd inwoners en ondernemers uit Driebergen, Zeist en Odijk en daarbuiten over de nieuwe kern ‘Driebergen-Zeist’. Wij vroegen hen om de wensen en ideeen voor de toekomst van dit gebied aan te geven. Maar ook de kansen en bedreigingen met ons te delen. Ook konden zij op een kaart de mooie en minder mooie plekken in het gebied aangeven. De inzichten van deze gesprekken zijn verwerkt in drie thema’s.


   

  Contact


  contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


   

  Over het project

  Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

  Volg ons via

  Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

   

   Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

   
  Cookie-instellingen