We staan in de krant!

17-04-2024

Vandaag staan we met een groot artikel in de krant. Heeft u hem al gezien?

Het artikel bespreekt de eerste stappen in de ontwikkeling van de gebiedsvisie voor Driebergen-Zeist. Er zijn gesprekken gevoerd met inwoners en ondernemers uit de regio om ideeën en belangen te verzamelen. Belangrijke punten die naar voren kwamen, zijn het behoud van de bosrijke omgeving en de rust, de behoefte aan winkels, en een gevarieerde woningvoorraad. De plannen worden verder uitgewerkt en gepresenteerd op een infomarkt op 24 april, waar inwoners hun mening kunnen geven. Het uiteindelijke doel is een nieuwe kern rond het station te creëren, met ruimte voor wonen, werken, sporten en natuur. De definitieve gebiedsvisie wordt in de zomer van 2024 verwacht, waarna de gemeenteraden een besluit nemen.

Download hieronder het hele artikel.

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen