Scholieren opgelet! Droom mee over de nieuwe woonwijk bij station Driebergen-Zeist en win €50!

30-05-2024

Ben jij klaar om jouw droom over de wijk van de toekomst te delen en kans te maken op €50? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze winactie is speciaal ontworpen voor alle jongeren uit Driebergen, Zeist en omstreken die een droom hebben voor de toekomst van een nieuwe wijk rond het treinstation.

Tot en met 28 juni is het mogelijk om jouw droom voor de nieuwe wijk rond station Driebergen-Zeist met ons te delen. Wie wonen hier straks? Hoe zien de huizen eruit? Hoeveel mensen wonen er? En wat heeft deze wijk nog meer nodig behalve woningen? Dit kan je op verschillende creatieve manieren met ons delen: een tekening, een gedicht, een verhaal, een knutselwerk, een video - de keuze is aan jou!

Door dit te doen maak je kans op €50, de beste vijf ideeën winnen!

Je kunt je inzending tot uiterlijk 28 juni insturen naar contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl. Check deze pagina op onze website om te zien hoe je mee kunt doen.

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen