Deel uw mening over de denkrichtingen van de Gebiedsvisie Driebergen-Zeist

22-05-2024

Op 24 april presenteerden wij verschillende plannen voor het gebied rond het station Driebergen-Zeist tijdens een infomarkt. Bezoekers konden hun mening geven over deze denkrichtingen per deelgebied. Lees hier meer over hoe u uw mening kunt delen.

Alle reacties over de denkrichtingen zijn per deelgebied zijn samengevat in plus- en minpunten en zijn samengevoegd in een online peiling. De resultaten van deze peiling gebruiken we in het participatieproces voor de gebiedsvisie Driebergen-Zeist.

Reageren is mogelijk tot en met maandag 10 juni. U kunt de peiling ook invullen als u niet bij de infomarkt bent geweest. Klik hier om de online peiling in te vullen.

Wilt u nog wat meer informatie over de verschillende denkrichtingen? Bekijk dan deze pagina.

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen