Komt u naar de infomarkt op 24 april?

11-04-2024

We nodigen u uit voor een informatiemarkt in het concrescentrum Antropia aan Hoofdstraat 8 in Driebergen op woensdag 24 april. Hier kunt u de verschillende ideeën en plannen bekijken voor de gebiedsvisie en daarop reageren.

Er wordt hard gewerkt aan de Gebiedsvisie Driebergen-Zeist. De maanden februari en maart stonden in het teken van luisteren. Wij hebben straatgesprekken gevoerd en de drie meest gehoorde onderwerpen getoetst via een peiling op onze website. Nu is het tijd om de verzamelde informatie concreter te maken. Dit doen wij door mogelijke keuzes aan u voor te leggen.

We nodigen u uit voor een informatiemarkt in het concrescentrum Antropia aan Hoofdstraat 8 in Driebergen op woensdag 24 april. Hier kunt u de verschillende ideeën en plannen bekijken voor de gebiedsvisie en daarop reageren.

Datum: woensdag 24 april 2024
Locatie: Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen
Tijd: kies een tijdvak

Aanmelden
Om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen, hebben we drie tijdvakken ingesteld waarop u langs kunt komen om in gesprek te gaan met ons:
 
18:30 – 19:30: Tijdvak 1
19:30 – 20:30: Tijdvak 2
20:30 – 21:30: Tijdvak 3
 
Aanmelden gesloten

Kunt u niet aanwezig zijn bij de infomarkt op 24 april? Geen zorgen. Wij plaatsen alle informatie op onze website. Vervolgens kunt u tussen 13 en 27 mei uw mening geven via een peiling op onze website.

We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan de toekomst van Driebergen-Zeist.
 

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen