Veel reacties opgehaald met peiling thema’s gebiedsvisie Driebergen-Zeist

10-04-2024

De peiling over de mogelijke thema’s in de Gebiedsvisie Driebergen-Zeist heeft een enorme respons gekregen. Uw betrokkenheid en deelname heeft ons waardevolle inzichten geboden voor de verdere ontwikkeling van de gebiedsvisie.

Van 25 maart tot 8 april was het mogelijk om via een peiling op de website te reageren op drie mogelijke thema’s voor de gebiedsvisie.

De thema’s hebben veel interesse gewekt. In totaal hebben we, verdeeld over de drie thema’s, 1.189 stemmen ontvangen die het eens waren met de voorgestelde thema’s. Daarnaast hebben we per thema ook veel inhoudelijke reacties gekregen, waarbij concrete voorbeelden en aandachtspunten werden genoemd. Zo vindt u het belangrijk dat er in de ontwikkeling van de gebiedsvisie speciale aandacht wordt gegeven aan verschillende doelgroepen, zoals jongeren, starters, ouderen en zelfs dieren.

Uw inbreng nemen we mee in de bouwstenen van de gebiedsvisie. We  kijken ernaar uit om samen met u verder te werken aankomende maanden.

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen