De straatgesprekken zijn druk bezocht!

12-03-2024

Het eerste weekend van maart stond in het teken van straatgesprekken. Met onze Piaggio trokken we de omgeving in en droomden we met de inwoners van Zeist, Driebergen en Odijk over de toekomst van het stationsgebied.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart stonden wij met onze Piaggio in Driebergen, Zeist en Odijk om in gesprek te gaan over de toekomst van het stationsgebied. We hebben in totaal 110 gesprekken gevoerd op 7 verschillende locaties.

Van jong tot oud hebben we waardevolle input ontvangen voor de Gebiedsvisie Driebergen-Zeist. Van kleurrijke ideeën op ansichtkaarten tot scherpe discussies bij de kaart van het gebied, uw betrokkenheid, ideeën, zorgen en voorstellen zijn de brandstof voor onze volgende stappen. Blijf betrokken, want uw input vormt de kern van onze gebiedsvisie!

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen