Thema 3: Een veranderende wereld

25-03-2024
598 keer bekeken

Inwoners van Driebergen, Zeist en Odijk zijn blij met hun buurt hoe het nu is. Je kunt er fijn, vrij en rustig wonen. De bouwplannen voor het stationsgebied worden begrepen, omdat er nieuwe woningen nodig zijn.

Het zorgt ook voor onrust bij mensen die nu dichtbij het station wonen, omdat verandering nu al voor meer drukte zorgt. De aantrekking van het gebied van buitenaf is voelbaar, vooral vlakbij het vernieuwde station: “Vroeger was er gewoon een weg, nu sta je op je eigen oprit al in de file.” De plannen voor de toekomst moeten rekening houden met wegen, fietspaden en bereikbaarheid.

Belangrijk voor de gebiedsvisie:

  • We moeten nu al rekening houden met wat komen gaat. 
  • Schrijf een visie waarin duidelijk wordt welk verkeer belangrijk is en maak daar plannen omheen. Op zo’n manier dat het een fijne plek wordt voor iedereen.
 

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen