Gefeliciteerd aan de winnaars van de Droom Mee Driebergen-Zeist campagne!

09-07-2024

Met trots feliciteren we Dylan, Eva, Orion en Karlijn! Jullie hebben ons verrast met jullie ideeën.

Er kwamen veel creatieve wensen naar voren: van een woonwijk waar auto's niet zomaar mogen komen, zodat er lekker buiten gespeeld kan worden, tot het creëren van sport- en speelplekken voor kinderen, zoals een pannakooi of een basketbalveldje. Of een woonwijk met een unieke identiteit waar gezinnen en mensen met verschillende achtergronden wonen, zoals studenten en bejaarden.

Misschien geen verrassing, maar het thema duurzaamheid speelde ook een hele belangrijke rol in de dromen. Iemand kwam zelfs met het idee om ‘Smart Solar Bomen’ te plaatsen. Dit zijn zonnepanelen in de vorm van een boom met een bankje eronder. Super origineel!

Tenslotte werden er ideeën gedeeld voor een appartementencomplex voor studenten. Want hoe fijn is het als je op zo’n centrale plek woont en makkelijk naar verschillende studentensteden kunt reizen?

Wij willen jullie bedanken voor jullie geweldige inzendingen en inzet! 

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen