Resultaten online peiling

27-06-2024

Bedankt voor uw reactie! Wij vroegen in een online enquête wat de belangrijkste plus- en minpunten voor de eerste ideeën voor de gebiedsvisie zijn. In totaal hebben 353 mensen gereageerd op de peiling. In dit artikel vertellen we u graag welke punten veel naar voren kwamen.

Op 24 april zijn de verschillende plannen voor het gebied rond station Driebergen-Zeist gepresenteerd tijdens de infomarkt. Bezoekers konden hun mening geven over deze denkrichtingen per deelgebied. Alle reacties zijn per deelgebied samengevat in plus- en minpunten. In de online peiling hebben deelnemers aangegeven wat voor hen de belangrijkste pluspunten en de belangrijkste minpunten van de denkrichtingen per deelgebied zijn. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende punten. 

Groen en ecologie
Het is een pluspunt wanneer de groene en ecologische structuren worden behouden en versterkt.

Verbondenheid
Het is een pluspunt dat er al goede OV-verbindingen zijn. En dat deze uitgebreid kunnen worden met fiets- en wandelnetwerken.

Hoogbouw
Het is een minpunt wanneer er hoogbouw komt, dit zou moeten worden afgestemd met de hoogte van het groen. 

Groen Centrum
Het is een pluspunt wanneer de nieuwe kern zowel groen is als nieuwe voorzieningen krijgt.

Bestaande Woningen
Het is een minpunt wanneer bestaande woningen worden vervangen door nieuw woongebied. 

We willen alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage. Wanneer u geïnteresseerd bent in het volledige verslag en de gedetaileerde resultaten van de online peiling, dan kunt u deze hier terugvinden.

Afbeeldingen

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen