Welkom bij de Winactie: Deel je Droom voor Driebergen-Zeist!

Ben jij klaar om jouw droom over de wijk van de toekomst te delen en kans te maken op €50? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze winactie is speciaal ontworpen voor alle jongeren uit Driebergen, Zeist en omstreken die een droom hebben voor de toekomst van een nieuwe wijk rond het treinstation. Want hé.. daar is nog ruimte om te bouwen, heeft al een super handig trein/bus station en ligt lekker centraal.

Hoe werkt het?

Het is simpel! Je hoeft alleen maar jouw droom voor de nieuwe wijk rond station Driebergen-Zeist met ons te delen. Dit kan op verschillende creatieve manieren: een tekening, een gedicht, een verhaal, een knutselwerk, een video - de keuze is aan jou! Wees zo origineel mogelijk, want de meest inspirerende inzending wint een prijs van €50! We verloten 5x €50!

Hoe doe je mee?

1. Laat je inspireren door de gedachte aan een nieuwe, bruisende wijk rond station Driebergen-Zeist.
2. Bedenk hoe jouw ideale wijk eruitziet. Wat voor woningen komen hier? Hoe veel? Wie wonen hier? Wat is er nog meer nodig behalve woningen? Hoe ziet de wijk eruit? Hoe voelt het om daar te wonen, te werken en te leven?
3. Laat je creativiteit de vrije loop en geef vorm aan jouw droom op een manier die bij jou past.
4. Stuur je inzending tot 28 juni naar contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of stuur ons een DM op instagram ‘samenwerkenaandriebergenzeist’ [link toevoegen]. Vergeet niet je naam, leeftijd en school door te geven!

Let op: Mocht het bestand te groot zijn om via de mail te versturen, verstuur het dan naar hetzelfde mailadres met WeTransfer

Belangrijke data:

- Inzenddeadline: uiterlijk 28 juni
- Bekendmaking winnaar: 5 juli

Tips voor deelnemers:

- Wees origineel en laat je eigen stem horen.
- Denk buiten de kaders en durf te dromen.
- Vergeet niet om je idee op tijd in te sturen en alle handige informatie door te geven.

Overige informatie:

- Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist.
- De winnende inzending wordt beoordeeld op creativiteit en visie.
- Door deel te nemen aan deze winactie vind je het goed dat wij jouw inzending kunnen delen op onze website en social media.

Dus, waar wacht je nog op? Pak je pennen of camera, en deel jouw droom voor Driebergen-Zeist met ons!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen